Samen durven groeien

Leren is leuker als je het samen kan doen. Leraar, leerling en ouder met elkaar op weg. We gebruiken de eerste weken om je te laten wennen aan onze school en om samen te onderzoeken in welke klas jij het best tot je recht komt. In projecten en talentenlabo’s verlaat je soms die veilige haven om nog meer samen met je leeftijdgenoten op ontdekking te gaan.

Naast de gewone vakken krijg je de kans om in talentenlabo’s en verrijkende projecten verder te durven kijken dan wat je al kent. Kom je nieuwe werelden verkennen? Kom je ontdekken wat je sterktes zijn? Wat doe je liever niet?
Belangrijke vragen om het beste uit jezelf te halen en zo jezelf te leren kennen om verdere keuzes te maken in de tweede graad. Zullen we samen kansen grijpen om te groeien?


Je hebt al een hele weg afgelegd, maar er is nog zoveel te ontdekken. In een school gaat het om groeikansen en groeimomenten. Iets nog niet kennen hoort daarbij, dat mag, zolang je maar elke dag een stapje zet om het beste uit jezelf te halen. Voor de vakken Nederlands, Frans en wiskunde zijn er extra lesuren remediëring, verbreding of verdieping. Dit wil zeggen dat je extra uitleg krijgt, extra kan oefenen of nog dieper op het onderwerp kan ingaan.

Wil je je inschrijven? Dat kan!

Op afspraak in campus Kerkstraat 4a, na een telefoontje (013 66 22 27). Breng je identiteitskaart mee!